Koperprijs

Bent u op zoek naar de actuele koperprijs? De prijs van oud koper zijn dagprijzen per kilo. Voor deze dagprijzen verwijzen wij u contact op te nemen met de metaalrecycling bedrijven uit ons overzicht. Bij metaalrecycling bedrijven wordt de koperprijs uitgedrukt in een prijs per kilo oud koper. Wereldwijde vraag en aanbod bepalen hierin de uiteindelijke koperkoers. Ook wordt er uiteraard gekeken naar het soort koper wat u aanlevert. Zit hier nog ander materiaal aan vast of is het helemaal schoon. Wilt u weten hoeveel u vandaag voor u koper krijgt? Bel dan een metaalrecycling bedrijf bij u in de regio. Wij proberen ons overzicht met oud koper handelaren zo compleet mogelijk te maken door voldoende goede recycling bedrijven in de regio’s Amsterdam, Amersfoort, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en andere plaatsen weer te geven.

Oud koper prijs

De prijs van oud koper is de laatste jaren explosief gestegen. Het is dan tegenwoordig ook extra interessant om oud koper te verkopen. De oud koperprijs is een dagprijs en hangt af van welk soort koper u aanlevert. Schoon koper levert u een stuk meer op dan materiaal met andere metalen of plastics. Enkele voorbeelden van oud koper, messing en brons zijn koperkabel, elektrakabel, waterleidingen, gasleidingen, kranen, afsluiters, radiatoren en geisers. Vraag om de oud koper dagprijs bij de handelaren uit ons overzicht.

 

Koperprijzen

Door de hoge koperprijzen ziet u vandaag de dag steeds meer gevallen van diefstal in kranten en nieuwsberichten. Oud ijzer handelaren zullen steeds strenger worden met betrekking tot de herkomst van oude metalen. Deze strengere regelgeving wordt door de overheid opgelegd. Hiermee probeert de overheid koperdiefstal te beperken. De schades die kunnen ontstaan na koper diefstal zijn ongekend. Denk aan treinen die vertraging oplopen door het wegnemen van koperkabel. Of kunst monumenten die ineens weg zijn.