Oud ijzer prijzen

Om te weten te komen hoe hoog de oud ijzer prijzen actueel staan kunt u contact opnemen met een oud ijzer handelaar uit ons overzicht. Zoek naar een metaal recycling bedrijf bij u in de regio om uw oude ijzer of overige metalen te verkopen. Indien u een grote hoeveelheid oud ijzer, koper, aluminium, roestvrijstaal, lood, zink, messing, brons of overige metalen heeft, bestaat er bij de meeste oud ijzer handelaren de mogelijkheid om dit op te laten halen. Deze service wordt vaak gratis aangeboden. Ook is het bij de meeste metaal recycling bedrijven bij grote hoeveelheden oude metalen mogelijk om een container te laten plaatsen. Vraag naar deze service bij de handelaren uit uw regio.

Particulier

Bent u op zoek naar de actuele koers van oud koper, aluminium, roestvrijstaal, ijzer, lood, messing, brons of zink? De koersen van metalen fluctueren dagelijks. Het is dan ook onmogelijk voor oud ijzer handelaren om prijzen van oude metalen weer te geven op de website. Naast de marktprijzen wordt er bij deze handel ook gekeken naar de hoeveel die wordt aangeleverd, de kwaliteit en samenstelling van het materiaal. Voor schoon materiaal worden de beste prijzen betaald. Het materiaal is schoon als er geen andere metalen of materialen aan vast zitten.

 

Zakelijk

Hebt u een bedrijf met regelmatig metaal restanten? Voor uw bedrijf kunnen oude of afval metalen veel geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het koper in oude ketels bij een verwarming of energiebedrijf, of aan restanten RVS bij een onderneming in roestvrijstaal. Ook is het voor kassenbouw bedrijven verstandig om af en toe nog even na te gaan bij welk metaal recycling bedrijf de beste prijzen voor oud ijzer en aluminium gegeven wordt. Vraag naar de prijzen van vandaag bij de recycling specialisten uit het overzicht. Het vergelijken van oud ijzer prijzen kan soms heel veel geld opleveren. Bij zakelijke klanten bieden metaal recycling bedrijven vaak een gratis container service aan. Er worden dan gratis containers geplaatst en als deze vol zijn weer opgehaald. Hebt u een bedrijf dat oude, afval of restant metalen heeft en deze voor de beste prijzen wilt verkopen? Bel en vergelijk dan een aantal recycling bedrijven bij u uit de regio.